Har pr 01.01.2021 startet Infinitiv se www.infinitiv.no

Høydare design og illustrasjon 2016-2021. Leverte alt innen grafisk design, illustrasjon og skapte løsninger for alle plattformer.

Er fremdeles lokalisert i studio- og arbeidsfellesskapet Atelier Ilsvika i Mellomila 56, i Trondheim sammen med gode kollegaer og samarbeidspartnere. 

"Møte med kunder og levering av ferdig resultat    skal alltid være en høydare!"

PORTRETTMYKaneSHlysere.jpg

Ane Nordvik

Hasselberg

Daglig leder, designer og illustratør
992 48 503 - ane@høydare.no

Har bakgrunn med BA i grafisk design og illustrasjon fra kunsthøyskolen i Bergen samt prosjektstyring og pedagogikk fra NTNU. Jobbet for b.l.a  Kagge forlag, Interaktiva, Gelmylden kiese, Olavsfestdagene, Jonny Snorkel formgivinglab og Birka, nasjonalt senter for kunst og håndverk. Har tilsammen 25 års erfaring fra bransjen. 

 

Høydare har samarbeidet med små og store kunder som Ocean week (NTNU), Kagge forlag, Multiconsult, Ringve musikkmuseum og Trondheim mikrobryggeri. 

 

Er aktiv medlem i NBK Norges bildende kunstnere. Har også gitt ut bestselgeren kokeboken”Takkemat -flat mat på takke og i panne” og kokeboken Brunost, fra farmors lefser til fjelltaco og brunostkarameller begge på Kagge forlag og barneboken Lille ville/snille barnet på Orkana forlag.

Noen KUNDER:

allelogo2020sh.jpg